Gelaatsverzorging

In het salon worden de producten van Thalgo gebruikt.  Deze producten zijn ideaal voor een ontspannende gelaatsverzorging met een verzorgende werking voor de huid. 

Voor een uitleg op maat van je huid, kan je altijd langskomen in het salon.

gelaatsverzorging

Verloop van een gelaatsverzorging

De behandeling wordt steeds aangepast aan de problematiek van de huid. Het is mogelijk dat de behandeling licht afwijkt van de originele behandeling.

vapozone

De vapozone verspreidt een warme fijne mist, dit opent de poriën en bevordert de doorbloeding. Deze behandeling is geschikt voor de vette, onzuivere huid, de slecht doorbloede huid en de vochtarme huid.


Bij de vapozone is het ook mogelijk om een ozonfunctie toe te passen. Dit zorgt ervoor dat de huid niet alleen verweekt, maar ook licht desinfecteert en dus geschikt is voor het behandelen van een huid met puistjes.

Over Thalgo

Thalgo is een Frans merk en familiebedrijf dat in iets meer dan 50 jaar de wereldleider is geworden van de professionele mariene cosmetica in thalassotherapiecentra, kuuroorden en schoonheidsinstituten.

Hun DNA maakt van Thalgo een geëngageerd merk, dat zijn inspiratie haalt uit het hart van de 5 oceanen en dat regelmatig in de prijzen viel met zijn innovaties.

Thalgo staat voor een uitzonderlijke mariene cosmetica, in perfecte symbiose met onze huid, die berust op 4 pijlers:

Sterke innovatie

Zichtbare doeltreffendheid

Gegarandeerde tolerantie

Unieke sensibiliteit
De symbolen van onze professionele deskundigheid, onze professionele rituelen voor het lichaam en het gezicht combineren techniek, prestaties, zintuiglijke plezier en welzijn, om de huid van elke vrouw nog mooier te maken.

Voor een uitleg op maat van je huid, kan je altijd langskomen in het salon. Zo kan je alle producten uittesten en gaan we op zoek naar de juiste producten.

Prijslijst en producten

Source Marine Ritual

€65

Cold Cream Marine Ritual

€65

Pureté Marine Ritual

€65

Spirituline Ritual

€75

Hyalu-procollagen Ritual

€80

Silicium Ritual

€85

Ritual For Men

€60

“Thalgo, een unieke kunst om uw schoonheid te sublimeren, geïnspireerd op de 5 oceanen”